Bestill gratis prøve

En god tilpasning er forskjellen med SenSura® Mio

Å få stomiutstyret riktig tilpasset er svært viktig for å unngå lekkasje og hudproblemer1. En god tilpasning er forskjellen hver eneste dag, og med SenSura Mio-sortimentet er det enklere å få den rette tilpasningen for alle kroppsprofiler: flat, innover og utover.

1.Rolstad, B. S. & Erwin-Toth P. L. Peristomal Skin Complications: Prevention and Management. Ostomy Wound Manage. 2004;50(9):68-77.

En elastisk hudplate er grunnlaget for en god tilpasning

Elastisk hudplate er unikt for SenSura Mio-produkter. Den sørger for sikker kroppskontakt for beskyttelse og fleksibel tilpasning under bevegelse.

«Den passer bra og er så fleksibel, ikke som et statisk produkt. Den beveger seg sammen med deg hele tiden.»

En god tilpasning er forskjellen med SenSura Mio

SenSura Mio flat

SenSura Mio flat sørger for sikker tilpasning for flate kroppsprofiler. 86 % opplever en god eller svært god tilpasning med SenSura® Mio1

 

 

1 Coloplast, Product Evaluation, Sensura Mio, 2014 (VV-0197319)

SenSura Mio Convex

SenSura Mio Convex sørger for stabil og sikker tilpasning for kroppsprofiler som går innover. 86 % opplever en god eller svært god kroppstilpasning med SenSura® Mio Convex2

 

 

2 Coloplast, Product Evaluation, SenSura Mio Convex, 2016. Data on file (VV-0197318)

 

 

Les mer om SenSura Mio Convex

SenSura Mio Concave

SenSura Mio Concave sørger for sikker tilpasning for kroppsprofiler som går utover. 92 % av brukerne som har prøvd den, rapporterer om at følelsen av sikkerhet var god/svært god3

 

3 Coloplast. Clinical studies. Comparison of SenSura Mio Concave and standard flat appliance (VV-0121833 and VV-0118647)

 

Les mer om SenSura Mio Concave

For å øke følelsen av sikkerhet ønsker du kanskje å legge til et støtteprodukt som er spesielt utviklet for en kroppsprofil som går utover.

For å øke følelsen av sikkerhet ønsker du kanskje å legge til et støtteprodukt som er spesielt utviklet for en kroppsprofil som går utover.

Brava® Elastic Tape XL
Coloplast

Brava® Elastic Tape XL

Brava® elastisk tape XL holder hudplaten sikker ved å følge kroppsform og bevegelse holder. Det forhindrer også at kantene på hudplaten løftes og ruller.