Bestill gratis prøve

SenSura® Mio Concave

Det kan være vanskelig å finne en hudplate som tilpasser seg sikkert over kurvede områder eller et brokk. Med SenSura Mio Concave har du en kurvet, stjerneformet hudplate som er spesialdesignet for kroppsprofiler som går utover, og for å omfavne brokket eller bulen.

SenSura Mio Concave: En konkav hudplate som omfavner ditt brokk

Hudplaten til SenSura Mio Concave er elastisk. Elastisk hudplate er unikt for SenSura Mio-produkter. Den sørger for sikker kroppskontakt for beskyttelse og fleksibel tilpasning under bevegelse.

«Den gir meg muligheten til å bevege meg i hverdagen, enten jeg skal strekke meg opp for å legge frø i fuglemateren, hente en bok øverst i hyllen, eller vri og snu meg når jeg raker løv i hagen.»

Støtteprodukter

For å øke følelsen av sikkerhet ønsker du kanskje å legge til et støtteprodukt som er spesielt utviklet for en kroppsprofil som går utover.

Brava® Elastic Tape XL
Coloplast

Brava® Elastic Tape XL

Brava® elastisk tape XL holder hudplaten sikker ved å følge kroppsform og bevegelse holder. Det forhindrer også at kantene på hudplaten løftes og ruller.
Brava® stomi brokkbelte
Coloplast

Brava® stomi brokkbelte

Gir behagelig støtte for de med brokk, og er utviklet for å forebygg brokk postoprativt. Beltet er behagelig å ha på seg, og enkelt å sette på, justere og fjerne.