Produktbeskrivelse

Brava® elastisk tape XL er plassert over kantene på en hudplate for å øke følelsen av sikkerhet. Den større hudkleberdesignen til Brava® elastisk tape XL sammenlignet med det originale elastiske båndet, dekker mer av magen og gir ekstra støtte ved å sikre at kantene av hudkleberen ikke løfter eller ruller. Selv i idrett og lignende aktiviteter er den designet for å gi en økt følelse av sikkerhet. Brava® elastisk tape XL kan brukes med alle SenSura® Mio hudplater og to stykker tape kan brukes avhengig av individuelt behov for støtte. Det er en del av Brava® elastisk tape-portefølje utviklet med ny BodyFit-teknologi®, som gir en tapeløsning for ulike kroppsstørrelser og former.

Nøkkelfordeler

Brava® elastisk tape XL er utviklet med ny BodyFit-teknologi®. Dette betyr større sikkerhet, lengre brukstid

ved å forhindre hudplaten i rulle, og mer bevegelsesfrihet ettersom Brava® elastisk tapes

er 1,5 ganger mer elastiske enn konkurrenter på markedet.

Den lateksfrie Brava® elastisk tape XL er hudvennlig og slitesterk. Den er i stand til å absorbere fuktighet, noe som gjør

hudplatekleberen mindre tilbøyelig til å løsne fra huden. Den gir ekstra sikkerhet også når du er aktiv,

noe som både absorberer svette og fuktighet og ivaretar elastikken. Derfor støtter den lengre brukstid på

hudplaten ved å forhindre at den løfter seg på hudplatens kanter.

Den større hudkleberdesignen til Brava® elastisk tape XL sammenlignet med det originale elastiske båndet, dekker mer av magen. Det gir ekstra støtte og sikkerhet ved å sikre at kantene av hudkleberen ikke løftes eller ruller. Den kan brukes sammen med alle SenSura Mio hudplater og kan også brukes sammen med den originale elastiske tapen.