Go to content.

STOMIPOSEN MIN PASSER
ALLE MINE BEVEGELSER

Prøv Sensura Mio gratis

En stomipose som passer godt, er nøkkelen til å bevege seg fritt. Med det bredeste utvalget og unik BodyFit Technology® gjør SenSura® Mio det enklere å finne riktig passform, slik at du kan føle deg trygg når du bøyer, strekker og vrir deg.

Bestill en gratis vareprøve

Er stomien din på et flatt område?

Hvis området rundt stomien din er mer eller mindre jevnt med magen din, kan den flate SenSura Mio være riktig for deg. Det elastiske hudplaten gir en sikker passform og følger kroppsbevegelsen.

Bestill en gratis vareprøve

Er stomien din på et innsunket område?

Hvis området rundt stomien synker ned i magen din og skaper en grop eller stomien ligger i eller under hudnivå, kan du ha nytte av SenSura Mio Convex. Den bidrar til å støtte og skyve stomien inn i posen, og de integrerte flexlinjene sørger for at hudplaten er fleksibel og følger kroppens bevegelser.

Bestill en gratis vareprøve

Er stomien din på et brokk eller område som går utover?

Hvis området rundt stomien står ut fra magen din, kan du ha nytte av SenSura Mio Concave. Det er den eneste hudplaten som er spesielt designet for brokk og områder som som går utover, noe som gir en sikker passform under bevegelse.

En god tilpasning er forskjellen

BodyFit Technology er en elastisk hudplate som er unik for SenSura Mio. Den reagerer naturlig på kroppsbevegelse, slik at du kan bevege deg fritt. Enten du vrir, bøyer eller strekker deg, vil SenSura Mio holde seg trygt på plass.

Vri, bøy og strekk med SenSura Mio

Prøv den flate Sensura Mio gratis

Mesha kan bevege seg fritt med den flate SenSura Mio

Da han fikk sin ileostomi, begynte Mesha å dele hvordan stomiposen hans hjelper ham med å leve ut lidenskapene sine, i stedet for å holde ham tilbake. Han har nå millioner av følgere i sosiale medier. Området rundt stomien hans er flatt, så han bruker SenSura Mio.

Prøv Sensura Mio Convex gratis

Katia elsker sin SenSura Mio Convex

Katia liker å svømme, gå tur med hunden sin og sykle på fjellet. Hun lar ikke stomien komme i veien for livsstilen sin. Området rundt stomien synker ned i magen hennes, så hun bruker SenSura Mio Convex.

Prøv Sensura Mio Concave gratis

Jørn føler seg trygg med SenSura Mio Concave

Den pensjonerte historie- og samfunnsfaglæreren Jørn liker å sykle til byen eller langs fjorden der han bor. Han bruker SenSura Mio Concave fordi området rundt stomien går utover. Med en sikker passform kan Jørn føle seg trygg når han vrir, bøyer og strekker seg.