Produktbeskrivelse

SenSura Flex er et 2-dels utstyr med kleberkobling, som gir fordelene ved et 1-dels – den unike kombinasjon av sikkerhet og fleksibilitet.
  • Posen er sikkert festet til SenSura tolagskleber med en sterk kleberkobling.
  • Kleberkoblingen er fleksibel, noe som gir bevegelsesfrihet og gjør at SenSura Flex er komfortabel og diskré å bruke.
  • Posen kan fjernes fra SenSura tolagskleber for å bytte posen oftere enn hudplaten.
SenSura Flex er tilgjengelig med standard SenSura og SenSura Xpro hudplater, flate eller med konveksitet. Disse kombineres med tømbare, lukkede eller urostomi-poser. Det brede sortimentet består av en rekke hudplater med ferdigstansede eller oppklippbare hull, og med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge.


SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:
  • Beskyttelseslaget – beskytter huden mot stomiinnhold
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere fuktighet
SenSura Xpro kleber tilbyr ekstra beskyttelse mot aggressivt stomiinnhold. Den er egnet for mennesker med ileostomi eller urostomi som har mer aggressivt stomiinnhold som bryter ned standard kleberen for fort.


Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura Flex hudplate er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.