Produktbeskrivelse

SenSura Click er et 2-dels utstyr med mekanisk kobling for ekstra sikkerhet

  • Posen er festet til hudplaten på en sikker måte med et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klikk’ bekrefter at posen er sikkert festet til hudplaten.
  • Før posen låses i en posisjon kan den roteres til ønsket posisjon uten å måtte fjerne posen fra hudplaten.
  • Posen kan fjernes fra SenSura tolagskleber for å bytte posen oftere enn hudplaten.
SenSura Click uro er tilgjengelig med SenSura og SenSura Xpro hudplate, flat eller med konveksitet. Det brede sortimentet består av en rekke hudplater med ferdigstansede eller oppklippbare hull, og med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i klar eller beige farge.


SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:
  • Beskyttelseslaget – beskytter huden mot stomiinnhold
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere fuktighet
SenSura Xpro kleber tilbyr ekstra beskyttelse mot aggressivt stomiinnhold. Den er egnet for mennesker med ileostomi eller urostomi som har mer aggressivt stomiinnhold som bryter ned standard kleberen for fort.


En komfortabel og diskré pose

SenSura Click uro har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:
  • Tilbakeslagsventil – hindrer urinen fra å renne tilbake over stomien, noe som minsker risikoen for urinveisinfeksjoner.
  • Mykt utløp som kan brettes opp – lett å bruke og kan gjemmes når det ikke er i bruk. Dette hindrer gnisning mot huden og gir økt komfort og diskresjon.
  • Flerkammer – posen er delt inn i flere kamre som gjør at urinen fordeler seg i posen. Dette gjør at den har en flat og diskré profil samt at det minsker skvulpelyder.

Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura Click hudplater er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.