Produktbeskrivelse

SenSura Click er et 2-dels stomiutstyr med mekanisk kobling for ekstra sikkerhet

  • Posen er festet til hudplaten på en sikker måte med et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klikk’ bekrefter at posen er sikkert festet til hudplaten.
  • Før posen låses i en posisjon kan den roteres til ønsket posisjon uten å måtte fjerne posen fra hudplaten.
  • Posen kan fjernes fra SenSura tolagskleber for å bytte posen oftere enn hudplaten.

SenSura Click er tilgjengelig med SenSura og SenSura Xpro hudplate, flat eller med konveksitet. Disse er kombinert med tømbare, lukkede eller urostomi-poser. Det brede sortimentet består av en rekke hudplater som er ferdigstansede eller oppklippbare, og med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge.

SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:

  • Beskyttelseslaget – beskytter huden mot stomiinnhold
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere fuktighet

SenSura Xpro kleber tilbyr ekstra beskyttelse mot aggressivt stomiinnhold. Den er egnet for mennesker med ileostomi eller urostomi som har mer aggressivt stomiinnhold og som bryter ned standard kleberen for fort.

Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura hudplater er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.