Produktbeskrivelse

SenSura Click er et 2-dels utstyr med mekanisk kobling for ekstra sikkerhet
  • Posen er festet til hudplaten på en sikker måte med et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klikk’ bekrefter at posen er sikkert festet til hudplaten
  • Før posen låses i en posisjon kan den roteres til ønsket posisjon uten å måtte fjerne posen fra hudplaten.
  • Posen kan fjernes fra SenSura tolagskleber for å bytte posen oftere enn hudplaten.
SenSura Click tømbar er tilgjengelig med SenSura og SenSura Xpro-hudplate, flat eller med konveksitet. Det brede sortimentet består av en rekke hudplater med oppklippbare eller ferdistansede hull, og med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge.

SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:
  • Beskyttelseslaget – beskytter huden mot stomiinnhold
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere fuktighet
SenSura Xpro kleber tilbyr ekstra beskyttelse mot aggressivt stomiinnhold. Den er egnet for mennesker med ileostomi eller urostomi som har et mer aggressivt stomiinhold som bryter ned standard kleberen for fort.


En komfortabel og diskré pose

SenSura tømbar har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:
  • Hide away utløp – utløpet er lett å tømme og rengjøre, og har en innebygd VELCRO®-Merkevare lukking som lett kan gjemmes. Posen kan faktisk brettes opp til halvparten av størrelsen og festes i en egen lomme, noe som gir deg ekstra diskresjon når du behøver det.
  • Inspeksjonsvindu – gjør det lettere å sette på kleberen rett og gjør at stomien kan sjekkes når det er behov for det.
  • Integrerte filter – unngår risikoen med at posen blåses opp og forårsaker unødvendige bulker, og nøytraliserer lukt.

Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura Click hudplater er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.