Produktbeskrivelse

Med SenSura 1-dels uro er SenSura tolagskleberen permanent festet til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes. SenSura 1-dels uro er tilgjengelig med flate eller konvekse hudplater. Det brede sortimentet består av en ulike ferdigstansede eller oppklippbare hudplater, med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge.


SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:
  • Beskyttelseslaget – beskytter huden fra produksjon fra stomien
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere overflødig fuktighet

En komfortabel og diskré pose

SenSura 1-dels uro har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:

  • Tilbakeslagsventil – hindrer urinen fra å renne tilbake over stomien, noe som minsker risikoen for urinveisinfeksjoner.
  • Mykt utløp som kan brettes opp – lett å bruke og kan gjemmes når det ikke er i bruk. Dette hindrer gnisning mot huden og gir økt komfort og diskresjon.
  • Flerkammer – posen er delt inn flere kamre som gjør at urinen fordeler seg i posen. Dette gjør at den har en flat og diskré profil samt at det minsker skvulpelyder.

Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura 1-dels uro er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.