Produktbeskrivelse

Med SenSura 1-dels tømbar er SenSura tolagskleberen permanent festet til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes. SenSura 1-dels tømbar er tilgjengelig med flate eller konvekse hudplater. Det brede sortimentet består av ulike ferdigstansede eller oppklippbare hudplater, med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge, med eller uten inspeksjonsvindu.


SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:
  • Beskyttelseslaget – beskytter huden mot stomiinnhold
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere fuktighet


En komfortabel og diskré pose

SenSura 1-dels tømbar har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:
  • Hide-away utløp – utløpet er lett å tømme og rengjøre, og har en innebygd VELCRO®-Merkevare lukking som lett kan gjemmes. Posen kan faktisk brettes opp til halvparten av størrelsen og festes i en egen lomme, noe som gir deg ekstra diskresjon når du behøver det.
  • Inspeksjonsvindu – gjør det lettere å sette på kleberen rett og gjør at stomien kan sjekkes når det er behov for det.
  • Integrerte filter – unngår risikoen med at posen blåses opp og forårsaker unødvendige bulker, og nøytraliserer lukt.

Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura 1-dels tømbar er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.