Produktbeskrivelse

Med SenSura 1-dels lukket er SenSura tolagskleberen permanent festet til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes.

SenSura 1-dels lukket er tilgjengelig med flate eller konvekse hudplater. Det brede sortimentet består av ferdigstansede eller oppklippbare hudplater, med poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge, med eller uten inspeksjonsvindu. Inspeksjonsvinduet er et gjennomsiktig vindu som gjør det lettere å plassere kleberen rundt stomien, noe som kombinerer diskresjonen med en beige pose med fordelen med et vindu.

SenSura tolagskleber for sikkerhet og hudpleie

Den unike SenSura kleberen har to lag, utformet for å tilby den sikkerheten som trenges for å leve med selvtillit hver dag:

  • Beskyttelseslaget – beskytter huden mot stomiinnhold
  • Det hudvennlige laget – holder huden frisk ved å absorbere fuktighet


En komfortabel og diskré pose

SenSura 1-dels lukket har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:
  • Integrerte filter – unngår risikoen med at posen blåses opp og forårsaker unødvendige bulker, og nøytraliserer lukt.
  • Fjerningsflik – gjør det lettere å fjerne kleberen uten å etterlate rester på huden noe som gir mer behagelige poseskift.
  • Mykt materiale– sterkt og vannavstøtende, som tørker raskt etter vask eller svømming


Convex light, for stomier som er vanskelig å håndtere

SenSura 1-dels lukket er tilgjengelig med Convex light. Den ovale formen på Convex light hudplate er utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksemplet en stomi som er i hudnivå, tilbaketrukket, eller finnes i en hudfold. Den gir et lett og målrettet trykk på den peristomale huden, og reduserer risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om Convex light.