Produktbeskrivelse

SenSura Mio gir bedre tilpasning til kroppen og optimal diskresjon på grunn av de mange innovative egenskapene.

Nøkkelfordeler:

 • Elastisk kleber for sikker tilpasning til individuelle kroppsfasonger
 • Nøytral grå tekstil for optimal diskresjon
 • Unikt sirkelfilter som reduserer oppblåsing av stomiposen
 • Fleksibel kobling for tilpasning til kroppens konturer og en diskré, flat profil

SenSura Mio Flex hudplaten har en elastisk kleber som er separat fra posen, slik at posen kan byttes uten å bytte hudplaten. Posen er koblet til hudplaten med den velkjente Flex-koblingen som er et sikkert koblingssystem som er flatt, diskré og fleksibelt nok til å følge kroppens konturer. SenSura Mio Flex er tilgjengelig med et bredt utvalg av flate hudplater med ferdigstansede eller oppklippbare hull og poser i ulike størrelser i gjennomsiktig eller nøytral grå farge, med eller uten inspeksjonsvindu, og med koblingssystem på 35, 5 eller 7 mm i diameter.

Nøkkelfordeler

Ingen kropper er like. Ekte mennesker har ekte kropper som kommer i ulike størrelser og fasonger, –og kroppen endrer seg i løpet av dagen, samt når vi beveger oss. Derfor’ er det’ en utfordring å finne utstyr som passer.

 • SenSura Mio passer til forskjellige kroppsfasonger og følger kroppens naturlige bevegelser, slik at en sikker tilpasning opprettholdes.
 • Magien ligger i kleberens elastisitet, den kan strekkes og den trekker seg tilbake. Hud har en naturlig elastisitet som hjelper den å bøye og strekke seg når kroppen rører på seg. Akkurat som huden er SenSura Mio elastisk, den bøyes og strekkes sammen med huden din når kroppen din beveger seg.
 • SenSura Mio vil gjøre at du føler deg trygg til å gjennomføre dine daglige aktiviteter – også i sosiale sammenhenger.

Nye SenSura Mio ser annerledes ut enn andre stomiposer. Den er designet for å optimalisere diskresjon.

 • I motsetning til andre stomiprodukter er SenSura Mio laget av et materiale som vi ellers har på oss på kroppen, f.eks. stoff. Den er myk og komfortabel mot huden, den gir lav friksjon mot klær og den føles ikke våt etter en dusj. I tillegg gjør stoffet at stomiposen ser mer ut som et klesplagg enn medisinsk utstyr
 • Fargen på SenSura Mio ble valgt ut blant hundrevis av farger for å finne den fargen som gir mest diskresjon under alle klesfarger – til og med hvit.
 • SenSura Mio prøver ikke å etterligne kroppen. Den er et personlig tilbehør som optimaliserer diskresjon slik at du kan føle deg trygg.

Har du noensinne hatt problemer med at stomiposen blåser seg opp? Det nye sirkelfilteret har et unikt prefilter som er utviklet for å redusere dette problemet.

 • Prefilterets jobb er å beskytte karbonpakken og membranen, da disse to delene er veldig følsomme for stomiinnhold. Sirkelfilteret tilstoppes sjeldnere slik at luftstrømmen gjennom filteret varer lengre, og du vil oppleve færre tilfeller av oppblåst pose.
 • Sirkelfilteret har faktisk bevist å redusere tilfeller av oppblåst pose med opp til 61 %. Sirkelfilteret vil forbedre diskresjonen og hjelpe deg å sove bedre om natten.