Produktbeskrivelse

SenSura Mio gir bedre tilpasning til kroppen og optimal diskresjon på grunn av de mange innovative egenskapene.

Nøkkelfordeler:

  • Elastisk hudplate for sikker tilpasning til individuelle kroppsfasonger
  • Nøytral grå tekstil for optimal diskresjon

Med SenSura Mio 1-dels urostomipose, er hudplaten festet fast til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes. SenSura Mio 1-dels urostomipose er tilgjengelig med et bredt utvalg av flate hudplater med ferdigstansede eller oppklippbare hull og poser i ulike størrelser i gjennomsiktig eller nøytral grå farge.

Nøkkelfordeler

Ingen kropper er like. Kropper kommer i ulike størrelser og fasonger, –og kroppen endrer seg i løpet av dagen, samt når vi beveger oss. Derfor er det en utfordring å finne utstyr som passer.

  • SenSura Mio passer til forskjellige kroppsfasonger og følger kroppens naturlige bevegelser, slik at en sikker tilpasning opprettholdes.
  • Hudplaten er elastisk, den kan strekkes og den trekker seg tilbake. Hud har en naturlig elastisitet som hjelper den å bøye og strekke seg når kroppen rører på seg. Akkurat som huden er SenSura Mio elastisk, den bøyes og strekkes sammen med huden din når kroppen din beveger seg.
  • SenSura Mio vil gjøre at du føler deg trygg til å gjennomføre dine daglige aktiviteter – også i sosiale sammenhenger.

SenSura Mio ser annerledes ut enn andre stomiposer. Den er designet for å optimalisere diskresjon.

  • I motsetning til andre stomiprodukter er SenSura Mio laget av et materiale som vi ellers har på oss på kroppen, tekstil. Den er myk og komfortabel mot huden, den gir lav friksjon mot klær og den føles ikke våt etter en dusj. I tillegg gjør stoffet at stomiposen ser mer ut som et klesplagg enn medisinsk utstyr
  • Fargen på SenSura Mio ble valgt ut blant hundrevis av farger for å finne den fargen som gir mest diskresjon under alle klesfarger – til og med hvit.
  • SenSura Mio prøver ikke å etterligne kroppen. Den er et personlig tilbehør som optimaliserer diskresjon slik at du kan føle deg trygg.