Produktbeskrivelse

SenSura Mio High Output kombinerer den unike elastiske SenSura Mio hudplaten med en større pose med utløp, for å imøtekomme behov for ekstra posekapasitet. Den tilbyr en høyvolumløsning for post-operativt bruk og for mennesker med ileostomi.

Posen kan kobles til nattpose. Det reduserer risikoen for blokkering, og sørger for god nattesøvn.

SenSura Mio High Output har både nøytrale, grå poser og gjennomsiktige poser med merking for å kunne beregne mengden output.

SenSura Mio elastisk hudplate – passer individuelle kroppsformer og følger kroppens bevegelser.

Med SenSura Mio Click High Output kan du velge mellom et mykt og et stivere utløp.

Nøkkelfordeler

Ingen kropper er like. Mennesker har kropper som kommer i ulike størrelser og fasonger, –og kroppen endrer seg i løpet av dagen, samt når vi beveger oss. Derfor er det en utfordring å finne utstyr som passer.

SenSura Mio passer til forskjellige kroppsfasonger og følger kroppens naturlige bevegelser, slik at en sikker tilpasning opprettholdes.

Hudplaten er elastisk, den kan strekkes og den trekker seg tilbake. Hud har en naturlig elastisitet som hjelper den å bøye og strekke seg når kroppen beveger seg. Akkurat som huden er SenSura Mio elastisk, den bøyes og strekkes sammen med huden din når du beveger deg.

SenSura Mio vil gjøre at du føler deg trygg til å gjennomføre dine daglige aktiviteter – også i sosiale sammenhenger.

SenSura Mio er laget av et tekstilmateriale. Den er myk og komfortabel mot huden, den gir lav friksjon mot klær og den føles ikke våt etter en dusj. I tillegg gjør stoffet at stomiposen ser mer ut som et klesplagg enn medisinsk utstyr.

Fargen på SenSura Mio ble valgt ut blant hundrevis av farger for å finne den fargen som gir mest diskresjon under alle klesfarger – til og med hvit.

Har du noensinne hatt problemer med at stomiposen blåser seg opp? Sirkelfilteret har et unikt prefilter som er utviklet for å redusere dette problemet.

Prefilterets jobb er å beskytte karbonpakken og membranen, da disse to delene er veldig følsomme for stomiinnhold. Sirkelfilteret tilstoppes sjeldnere slik at luftstrømmen gjennom filteret varer lengre, og du vil oppleve færre tilfeller av oppblåst pose.

Sirkelfilteret har bevist å redusere tilfeller av oppblåst pose med opptil 61 %. Sirkelfilteret vil forbedre diskresjonen og hjelpe deg å sove bedre om natten.