Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en buet form som fester godt på ujevn hud, dyptliggende områder og for stomier som trenger støtte eller hjelp til å skyves frem. Kombinert med den elastiske hudkleberen gir den en sikrere tilpasning* til individuelle kroppsformer. Den forblir diskré på grunn av designet på filteret og posen.

Nøkkelfordeler:

 • En tilpasningsdyktig konveks med integrerte flex-linjer for en unik kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet.
 • Elastisk kleber for sikker tilpasning til individuelle kroppsfasonger
 • Nøytral grå tekstil for optimal diskresjon
 • Unikt sirkelfilter som reduserer oppblåsing av stomiposen

Med SenSura Mio Convex1-dels lukket pose, er konvekskleberen permanent festet fast til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes. SenSura Mio Convex 1-del lukket er tilgjengelig i et bredt utvalg av konvekse hudplater, Soft, Light og Deep, slik at det finnes et konveks for alle behov.
Soft konveks er for stomier over hudnivået som trenger litt støtte på grunn av utfordringer i området rundt stomien.

Light konveks er for stomier i hudnivå som trenger moderat hjelp til å skyves frem, eller for områder med furer og folder hvor det er behov for en lett kurve for å få godt feste.

Deep konveks er for stomier under hudnivå som trenger mye hjelp til å skyves frem, eller for dypereliggende områder hvor det er behov for en dypere kurve for å få godt feste.

I tillegg kommer SenSura Mio Convex med forskjellige oppklippbare eller ferdigstansede hull, poser i flere størrelser, og som grå med inspeksjonsvindu eller klare poser.

Nøkkelfordeler

Ingen kropper er like. Mennesker har individuelle kropper som kommer i ulike størrelser og former, og formene endrer seg i løpet av dagen og når vi beveger oss rundt. Derfor er det en utfordring å finne utstyr som passer.

 • SenSura Mio Convex har et tilpasningsdyktig konveksskall som fester godt* til ujevne hudområder, dype folder og furer, samtidig som den skyver stomien frem.
 • Den konvekse kleberen med integrerte flex-linjer tilbyr en unik kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet, slik at det oppleves mer behagelig uten at det går utover sikkerheten.
 • Den elastiske kleberen gjør at produktet kan strekke seg og trekke seg tilbake igjen. Hud har en naturlig elastisitet som hjelper den å bøye og strekke seg når kroppen beveger seg. Akkurat som huden er SenSura Mio Convex elastisk, den bøyer og strekker seg med huden din når du beveger deg.

Nye SenSura Mio Convex ser annerledes ut enn andre stomiposer, da den er designet for å optimalisere diskresjon.

 • I motsetning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex laget av et materiale som vi ellers har på oss på kroppen, nemlig tekstil. Den er myk og komfortabel mot huden, den gir lav friksjon mot klær og den føles ikke våt etter en dusj. I tillegg gjør stoffet at stomiposen ser mer ut som et klesplagg enn medisinsk utstyr
 • Fargen på SenSura Mio Convex ble valgt ut blant hundrevis av farger for å finne den spesifikke fargen som optimaliserer diskresjonen under alle forskjellige klesfarger – til og med hvitt.
 • SenSura Mio Convex prøver ikke å etterligne kroppen. Den er et personlig tilbehør som optimaliserer diskresjon slik at du kan føle deg trygg.

Har du noensinne hatt problemer med at stomiposen blåser seg opp? Det sirkulære filteret har et unikt prefilter som er utformet for å redusere dette problemet.

 • Prefilterets jobb er å beskytte karbonpakken og membranen, da disse to delene er veldig følsomme for stomiinnhold. Sirkelfilteret tilstoppes sjeldnere slik at luftstrømmen gjennom filteret varer lengre, og du vil oppleve færre tilfeller av oppblåst pose.
 • Sirkelfilteret har faktisk bevist å redusere tilfeller av oppblåst pose med opp til 61 %. Sirkelfilteret vil forbedre diskresjonen og hjelpe deg å sove bedre om natten.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleie som defineres som de mest foreskrevne/solgte stomiproduktene.