Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en buet form som fester godt på ujevn hud, dyptliggende områder og for stomier som trenger støtte eller hjelp til å skyves frem. Kombinert med den elastiske hudkleberen gir den en sikrere tilpasning* til individuelle kroppsformer. Den forblir diskré på grunn av designet på posen.

Nøkkelfordeler:

  • En tilpasningsdyktig konveks med integrerte flex-linjer for en unik kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet.
  • Elastisk kleber for sikker tilpasning til individuelle kroppsfasonger
  • Nøytral grå tekstil for optimal diskresjon

Med SenSura Mio Convex 1-dels urostomipose, er den tilpasningsdyktige konvekskleberen festet permanent til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes. SenSura Mio Convex 1-dels urostomi er tilgjengelig i et bredt utvalg av konveks hudplater, Soft, Light og Deep, slik at det finnes et konveks for alle behov.

Deep konveks er for stomier under hudnivå som trenger mye hjelp til å skyves frem, eller for dypereliggende områder hvor det er behov for en dypere kurve for å få godt feste.

I tillegg leveres SenSura Mio Convex med forskjellig ferdigstansede hull eller oppklippbar hudplate, samt ulike posestørrelser og som klar eller nøytral grå farge.

Nøkkelfordeler

Ingen kropper er like. Mennesker har individuelle kropper som kommer i ulike størrelser og former, og formene endrer seg i løpet av dagen og når vi beveger oss rundt. Derfor er det en utfordring å finne utstyr som passer.

  • SenSura Mio Convex har et tilpasningsdyktig konveksskall som fester godt* til ujevne hudområder, dype folder og furer, samtidig som den skyver stomien frem.
  • Den konvekse kleberen med integrerte flex-linjer tilbyr en unik kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet, slik at det oppleves mer behagelig uten at det går utover sikkerheten.
  • Den elastiske kleberen gjør at produktet kan strekke seg og trekke seg tilbake igjen. Hud har en naturlig elastisitet som hjelper den å bøye og strekke seg når kroppen beveger seg. Akkurat som huden er SenSura Mio Convex elastisk, den bøyer og strekker seg med huden din når du beveger deg.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleie som defineres som de mest foreskrevne/solgte stomiproduktene.