Produktbeskrivelse

SenSura Mio Concave er den første hudplaten som er spesialdesignet for å passe brokk og kurvede områder. Den kurvede og stjerneformede hudplaten passer over brokk, buler og fyldige områder rundt stomien. Stjerneformen «klemmer» kroppen uten å lage folder og kanaler. Ringen stabiliserer kjernen av hudplaten så stomien og hudplatens indre kjerne får støtte. Festesoner langs kanten og i kjernen av kleberen øker elastisiteten og følger kroppens bevegelser. Disse egenskapene bidrar til bedre kroppstilpasning og øker kontakten mellom hud og kleber.

Nøkkelfordeler

SenSura® Mio Concave er spesialdesignet for brokk og fyldige områder. En kurvet og stjerneformet hudplate som tilpasser seg brokk og utbulinger. Stjerneformen «klemmer» kroppen uten å lage folder og kanaler. Elastiske festesoner i ytterkant og kjernen av kleberen gjør at hudplaten følger kroppens bevegelser. Stabilitetsringen sikrer støtte rundt stomien.

SenSura® Mio Concave er kurvet for å gjøre påføring og nøyaktig plassering av hudplaten enklere. Når hudplaten er godt festet inntil stomien, bretter du inn kleberarmene mot huden og stryker godt på for et sikkert feste
– med mindre folder og kanaler.

SenSura® Mio Concave har det unike SenSura Mio sirkelprefilteret som har vist seg å redusere hendelser med oppblåst pose med opptil 61 %, så du kan sove godt hele natten. Og slippe å bekymre seg for en synlig pose.