Produktbeskrivelse

En av de største forandringene ved å få en colostomi er tapet av kontroll over tømming av tarmen, og medfølgende lukt. Assura Conseal-proppen er en løsning for personer med sigmoid colostomi. Den kombinerer den unike Assura-spiralkleberen med en propp som kan være et tillegg til tradisjonelle colostomiposer.

Assura Conceal stomipropp er en svært diskret løsning som gir større bevegelsesfrihet.

For selvkontroll

  • Ingen lyd og ingen lukt – fordi luft fra tarmen går gjennom proppen og filteret, og befrir deg fra de plutselige lydene og luktene som av og til kommer fra stomien.
  • Diskret, flat utforming som ser ut som et plaster – gjør den ideell i situasjoner hvor det er upraktisk å bruke pose. Når du har den under klærne, er det bare du som vet at den er der.
  • Kan brukes med eller uten irrigasjon.
Spiralkleber, for sikkerhet og hudvennlighet
Assura spiralkleber er en kombinasjon av materialer som er utformet for sikkerhet og beskyttelse i en spiralstruktur, for:
  • sikker klebing til huden
  • absorbering av fukt fra huden – er hudvennlig og beskytter mot irritasjon


Før du begynner…

Det er lett å lære å bruke Assura Conceal stomipropp. Før du begynner, må du rådføre deg med stomisykepleieren din for å finne ut om din type stomi egner seg for proppen. Den anbefales ikke for personer som veier under 40 kg.