Produktbeskrivelse

Brava® beskyttende tetningsring er utviklet for å beskytte mot lekkasje og beskytte huden. Den er basert på en polymerformel som gir dobbel beskyttelse. Den er lett å forme slik at den sitter tett rundt stomien og kan påføres over hudens søkk, rynker og folder. Når den skal tas av,fjernes den enkelt, og legger igjen minst mulig kleberester.

Konvensjonell tetningsring

For bedre passform og forbedret beskyttelse mot lekkasje for hud med søkk, rynker og folder.

Bred tetningsring

Et større overflateområde for en bedre passform på hud med flere utfordringer, som dypere rynker og folder.

Nøkkelfordeler

Tetningsringen fyller inn gapet mellom stomien og hudplaten og ved å fylle inn foldene i huden under hudplaten. Polymersammensetningen gjør den motstandsdyktig mot aggressivt stomiinnhold, slik at den ikke går i oppløsning om den kommer i kontakt med det.

Polymersammensetningen bidrar til å opprettholde en frisk hud på to ulike måter. For det første absorberer den fukt fra huden. For det andre etterlater den minimalt med kleberester når den fjernes. Dette gjør det lettere å holde huden ren.

Brava® beskyttende tetningsring er lett å forme slik at den ligger tett rundt stomien og kan påføres over hudens søkk, furer og folder. Tetningsringen holder seg trygt på plass, og når den skal fjernes kan den enkelt trekkes vekk fra huden på en lettvint og renslig måte.