Produktbeskrivelse

Ønsker du målebånd for å finne riktig størrelse for deg kan du bestille det på denne siden.

Brava® stomi brokkbelte er laget av et tøyelig og pustende stoff som gir en jevn fordeling av press og er behagelig å ha på seg. Beltet følger kroppens bevegelser og sitter tett til kroppen under hele brukstiden.

Silikongrepet sikrer at beltet sitter på plass, og ikke glir eller ruller når du beveger deg.Du kan ha stomiposen under beltet, eller gjennom et individuelt tilpasset hull som klippes i det forsterkede panelet.

Beltet har en lomme som gjør det enkelt å tilpasse, justere og fjerne beltet.

Tekstilet i Brava stomi brokkbelte kan strekkes i alle retninger, noe som gjør at det tilpasser seg kroppens fasong og følger kroppens bevegelser. Materialet puster og sitter tett på kroppen uten å danne furer og folder.

Brava stomi brokkbelte gir stabil støtte til brokk, både når det brukes over stomiutstyret og når det brukes med tilpasset hull. Det forsterkede panelet er laget for at du skal kunne klippe et tilpasset hull for stomiutstyret du bruker. Panelets materiale frynser ikke når du klipper i det.

Brava stomi brokkbelte har en lomme som gjør det enkelt å bruke. Den brede lommen sikrer en enkel justering av beltet. Du kan klippe et individuelt tilpasset hull i det forsterkede panelet. Panelets materiale frynser ikke når det klippes.

-----------------------------

Brava stomi brokkbelte distribueres av Coloplast Tytex A/S, Industrivej 21, DK-7430 Ikast eier CE-merket.