Go to content.

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Kontakt våre sykepleiere på telefon 22 57 50 20 mandag-fredag kl. 09.00-16.00.

Produktbeskrivelse

Med Assura 1-dels urostomiposer er kleberen festet til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes.

Assura 1-dels urostomiposer er tilgjengelig med flate eller konvekse hudplater. Det brede sortimentet består av en rekke klebere med ferdigstansede eller oppklippbare hull, med to posestørrelser som er tilgjengelig i blank eller hvit farge.

Spiralkleber for sikkerhet og hudvennlighet

Assura spiralkleber er en kombinasjon av materialer som er utformet for sikkerhet og beskyttelse i spiralform, for:
  • Sikker tilkobling til huden
  • Absorbering av fuktighet fra huden – noe som gir hudvennlighet og beskytter mot irritasjon

En komfortabel og diskré pose

Assura 1-dels urostomiposer har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:Assura 1-dels urostomiposer har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:
  • Et utløp som er sikkert og lett å bruke – mykt plast utløp er lett å håndtere, og utformingen på posen sikrer at det ikke finnes noen urinrester igjen i posen etter tømming.
  • Tilbakeslagsventil – hindrer urinen fra å renne tilbake over stomien, noe som minsker risikoen for urinveisinfeksjoner.

Konveksitet for stomier som er vanskelig å håndtere

Assura 1-dels urostomiposer er tilgjengelig med konveksitet, utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksempel en stomi som er tilbaketrukket eller befinner seg i en dyp hudfold eller arr. Den gir moderat til høyt trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om konveksitet.