Produktbeskrivelse

Med Assura 1-dels ileostomiposer, er kleberen festet til posen. For å bytte posen må hele utstyret fjernes og erstattes.

Assura 1-dels ileostomiposer er tilgjengelig med flate eller konvekse hudplater. Det brede sortimentet består av ulike klebere med ferdigstansede eller oppklippbare hull og poser i mange ulike størrelser som er tilgjengelig i blank eller beige farge.

Spiralkleber for sikkerhet og hudvennlighet

Assura spiralkleber er en kombinasjon av materialer som er utformet for sikkerhet og beskyttelse i spiralform, for:
  • Sikker tilkobling til huden
  • Absorbering av fuktighet fra huden – noe som gir hudvennlighet og beskytter mot irritasjon

En komfortabel og diskré pose

Assura 1-dels ileostomiposer har en rekke egenskaper som er utformet for å tilby komfort og diskresjon:
  • Selvklebende lukkeklemme – en selvklebende lukkeklemme er utstyrt med posen. Dette gir et lukkesystem som både er sikkert og lett å rengjøre.
  • Mykt materiale – siden på posen som er i kontakt med huden har en kant laget av et mykt materiale, dette gjør at huden kan puste og tørker fort etter en dusj eller svømming.
  • Lukttett film – posen er laget at vet materiale som er lukttett

Convex for stomier som er vanskelig å håndtere

Assura 1-dels ileostomiposer er tilgjengelig med konveksitet, utformet for å hjelpe en stomi som er vanskelig å håndtere, for eksempel en stomi som er tilbaketrukket eller befinner seg i en dyp hudfold eller arr. Den gir moderat til høyt trykk på den peristomale huden for å redusere risikoen for lekkasje ved å la stomien stikke fram. Be stomisykepleieren din om mer informasjon om konveksitet.