Produktbeskrivelse

SpeediCath® Compact Mann er kompakt og diskré, uten at det har gått på kompromiss med bruk, trygghet eller hygiene. Takket være den patenterte teleskopfunksjonen er det enkelt å styre og kontrollere under innføringen. SpeediCath® Compact Mann kan føres inn uten at du berører kateteret. Det er helt klart til bruk takket være det hydrofile overflatebehandlede belegget.

Nøkkelfordeler:

SpeediCath® Compact Mann er kompakt og diskré slik at du lett kan ta det med i lommen eller i en pose. Ingen trenger å vite at det er et kateter.

For å sikre at kateterisering tar så lite tid som mulig, er SpeediCath Compact Mann forhåndssmurt og klart til bruk med en gang, uten å tilsette vann eller glidemiddel.

SpeediCath® Compact Mann er enkelt å åpne og praktisk å kaste. Den teleskopiske utformingen gjør det enkelt å styre og kontrollere under innsettingen. Takket være fastheten er det ikke nødvendig å berøre selve kateteret. Dette er oppnådd uten at det har gått på kompromiss med brukervennlighet, trygghet eller hygiene.